Søk i denne bloggen

Populære innlegg

søndag 15. april 2012

Torsk med spekeskinke

Torsk med spekeskinke er en sunn og god middagsrett, ikke tar det lang tid å lage heller.
Denne retten har jeg hentet fra Rema 1000 middagsplanlegger - app, men jeg gir deg nok litt mer utfyllende informasjon om hvordan du lager denne retten.

Til 4 personer trenger du:
1 pk gourmet torskefilet
1 pk spekeskinke
1 løk
2 fedd hvitløk
1 boks hermetiske kikerter
1 pose med spinat
Olivenolje
Smør
Salt, pepper
Parmesanost

1. Start med å hakke løk


2. Åpne deretter en boks/tetrapak med kikerter som du skyller godt i et dørslag.


3. Tin torskefileter (hvis de ikke allerede er tint). Selv liker jeg å bruke Gourmet torsk.

4. Rull dem inn i spekeskinke, fest med en tannpirker.
5. Stek fisk/skinke-rullene i ca 2 min på hver side, skru ned varmen og ta over ett lokk, slik at de holder seg varme.

.
 6. Stek løken blank i stekepanne sammen med hvitløk, olivenolje og smør.

7. Tilsett kikerter la det trekke i ca 1 minutt før du vender inn spinat. Strø over revet parmesanost, smak til med salt og pepper.

      


8. Legg de stekte fiske/skinke-rullene over sengen av spinat/løk/kikerter og server :)

9. Nyt

10. Hvis du vil kan du servere stekte poteter ved siden av, men retten greier seg flott på egenhånd uten poteter el også.

11. Vil du lage en saus? Ta vann i stekepannen hvor du stekte fikserullene, kok ut, tilsett litt matfløte og brun maizenajevning - VIPS - så har du saus :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar